Ceny interiérových LED displejov s vysokým rozlíšením a úvahy o kúpe

Cena vnútorného LED displeja s vysokým rozlíšením?Ako si vybrať tradičný LED displej sa vo všeobecnosti používa iba vonku kvôli obmedzeniu rozstupu pixelov.S pokrokom technológie a zlepšovaním vizuálneho pôžitku ľudí sa však rozstup displeja LED zmenšuje a zmenšuje.V hoteloch, zasadacích miestnostiach, banketových sálach atď. sa často objavujú obrazovky s vysokým rozlíšením, ktoré sa rýchlo rozvíjajú.

V skutočnosti boli od roku 2013 vyvinuté LED displeje s vysokým rozlíšením, najmä P3, P4 a P5.V roku 2014 s ďalším rozvojom technológií sa na obchodných stretnutiach používal malý počet LED displejov s vysokým rozlíšením menších ako P2 alebo p2.5p3P4.V roku 2014 sa v obchodných konferenčných stoloch široko používalo veľké množstvo LED displejov s malým rozstupom a na stretnutiach sa začali používať produkty s malým rozstupom, ako napríklad p1.9.V roku 2015, keď sa rozostupy ďalej zmenšujú, bude používanie LED displejov s malým rozstupom na obchodných stretnutiach čoraz rozsiahlejšie.Na čo by ste preto mali venovať pozornosť pri nákupe cien a nákupov interiérových LED displejov s vysokým rozlíšením?

1. Cena vnútorného LED displeja:

Cena nie je vysoká, ale určite nekupujte nejaké nekvalitné interiérové ​​LED HD displeje lacno, pretože to môže prevýšiť zisky.Na rozdiel od iných elektronických produktov, všeobecný projekt veľkých LED obrazoviek začína od 10 000 a vo všeobecnosti sa pohybuje od 100 000 do stoviek tisíc pre malé plochy.Čím menší interval, tým vyššia cena.Používatelia sa preto pri výbere nesmú slepo usilovať o nízke ceny, inak v neskoršom štádiu nastanú mnohé problémy.

Cena bežného interiérového LED displeja s vysokým rozlíšením zahŕňa najmä suroviny, hlavné nosné systémy, konštrukčné faktory a miesto inštalácie, spôsob inštalácie, veľkosť obrazovky, výber materiálu rámu atď. Cena interiérového LED displeja s vysokým rozlíšením bude určite iná .Nakoniec cenu obrazoviek LED s vysokým rozlíšením určujú ceny výrobcov interiérových obrazoviek s vysokým rozlíšením, daňové sadzby, spôsoby dopravy a vlastné faktory výrobcu.

2. Záležitosti, ktoré si vyžadujú pozornosť pri výbere vnútorného LED displeja s vysokým rozlíšením:

Vyberte si cenu interiérového LED displeja s vysokým rozlíšením, nepozerajte len na cenu.

Pri predaji interiérových LED HD displejov je najdôležitejším faktorom cena.Hoci všetci vieme, že každý cent sa dá zarobiť, stále nevedome klesáme pri výbere výrobcov LED displejov.Obrovský rozdiel v cene spôsobuje, že zákazníci ignorujú kvalitu.Pri skutočnom používaní je však poruchovosť vysoká, údržba je časovo náročná a prácna a prevádzka je abnormálna.


Čas odoslania: 24. apríla 2022
WhatsApp online chat!